Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείτα για την δολοφονία της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα

Παραδόθηκε,χθες,στις 18.00 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείται ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Ç ðïëõêáôïéêßá óôçí Áãßá ÂáñâÜñá üðïõ Ýìåíå ç 50÷ñïíç ãõíáßêá, ðïõ âñÝèçêå äïëïöïíçìÝíç. 50÷ñïíç âñÝèçêå äåìÝíç óôá ÷Ýñéá êáé óôá ðüäéá êáé ìå ìá÷áéñéÝò óôï óþìá êáé óôï ðñüóùðï. Ãéá ôçí õðüèåóç Ý÷ïõí ðñïóá÷èåß ç 15÷ñïíç êüñç ôïõ èýìáôïò êáé ï 17÷ñïíïò ößëïò ôçò. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÑÅÌÐÁÐÇÓ)

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής και στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα το έγκλημα σχεδιάστηκε από την 15χρονη κόρη του θύματος και τον 17χρονο φίλο της,ρουμανικής υπηκοότητας,ενώ φέρεται ότι ο 16χρονος Έλληνας είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα την 50χρονη με μαχαίρι.

Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα και ο 17χρονος φίλος της, με καταγωγή από την Ρουμανία, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της μητέρας του κοριτσιού οπου έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Σε βάρος των δύο εφήβων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το έγκλημα, ενώ ένταλμα έχει εκδοθεί και σε βάρος του 16χρονου, που θεωρείται συνεργός στην δολοφονία.

Ο 17χρονος καθώς και ο 16χρονος, ο οποίος παραδόθηκε,χθες,το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, ενώ η 15χρονη κόρη του θύματος είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία.

Οι δύο έφηβοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορονοϊό.

Στα δικαστήρια βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου η οποία όταν είδε την συνοδεία να πλησιάζει στο ανακριτικό γραφείο ξέσπασε σε κλάματα.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com