Δημος Κορινθιων και 2ο Λύκειο Κορίνθου στο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Αρχαίας Ελλάδας

Ανακοινωση Δημου Κορινθιων για το δευτερο Λυκειο της πολης:

Το 2ο Λύκειο Κορίνθου με την αρωγή του Δήμου Κορινθίων, θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Αρχαίας Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Κόρινθο και τους Δελφούς από 14 έως 19 Μαρτίου 2016.

Το Φεστιβάλ Φιλοσοφίας Αρχαίας Ελλάδας που πραγματοποιείται από τον Οκτώβριο του 2008 στην Ελλάδα και την Ιταλία με τη συμμετοχή μαθητών από τις δύο χώρες, αποτελεί μια εκπαιδευτική εμπειρία για τους συμμετέχοντες μέσω δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα σε περιοχές οι οποίες φιλοξενούν τα σημαντικότερα μνημεία της μεσογειακής κουλτούρας.

Φέτος, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 500 περίπου μαθητών Λυκείου από όλη την Ιταλία αλλά και μαθητών από το 2ο Λύκειο Κορίνθου, οι οποίοι θα επισκεφτούν μεταξύ άλλων την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου και θα γνωρίσουν την ιστορία της χώρας μας. Η συμμετοχή του Δήμου μας στη διοργάνωση του εν λόγω Φεστιβάλ θα αναδείξει την κουλτούρα των δύο λαών και θα ενδυναμώσει τις μεταξύ τους πολιτιστικές ανταλλαγές.

 

 

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com