Επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου, στην Κόρινθο

tz5

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της κυβέρνησης «για άνοιγμα στην κοινωνία», με στόχο να ακουστούν τα προβλήματα των πολιτών, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλη μας. Στην επίσκεψή του αυτή τον συνόδευσαν οι τρεις βουλευτές Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Θελερίτη Μαρία, Τσόγκας Γεώργιος, Ψυχογιός Γεώργιος, ο γ. γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Χαράλαμπος Κασίμης καθώς και ο συντονιστής και μέλη της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας.tz2

Το Νοσοκομείο αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της επίσκεψης του, μιας και για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ο τομέας της υγείας αποτελεί προτεραιότητα. Ανακοίνωσε τις ενέργειες της Κυβέρνησης  για άμεσες προσλήψεις σημαντικού αριθμού ιατρικού (8-10 μόνιμοι γιατροί) αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο. Συζήτησε με τη Διοικήτρια, τα μέλη του ΔΣ, τους εκπροσώπους των εργαζομένων και επισκέφθηκε τα τμήματα του Νοσοκομείου όπου μίλησε με ασθενείς και εργαζόμενους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συζήτησε με τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για τα δυο μεγάλα έργα της περιοχής, την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, ώστε να παράγεται νερό για άρδευση καλλιεργειών και την εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα, έργα των οποίων η ένταξη στο Π.Δ.Ε διασφαλίζει την συνέχιση και ολοκλήρωση τους. Επισκεφθηκε επίσης τα γραφεία του Δήμου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματά τους.

Το μεσημέρι, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε δημοσιογράφους των τοπικών και αθηναϊκών ΜΜΕ σε ξενοδοχείο της πόλης.

Κατόπιν, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα, όπου συνάντησε τον Αντιπεριφερειάρχη, τους Περιφεριακούς συμβούλους και φορείς της Περιφερειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο τα έργα και την ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης.

tz3Το απόγευμα, επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο, συνάντησε τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και εκπροσώπους σωματείων επιχειρήσεων του Νομού. Συζήτησαν για την αναγκαιότητα της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλα και ζητήματα που αφορούν την στήριξη της απασχόλησης στην Κορινθία.

Τέλος, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητήριου και το Διοικητικό του Συμβούλιο, οπου συνομίλησαν για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στον ιδιο χώρο πραγματοποίησε ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση, όπου ανέφερε: «μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 θα κάνουμε δοκιμαστικές εξόδους στις αγορές και θα προετοιμαστούμε για την τελική ανάκτηση της οικονομικής μας κυριαρχίας με το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018. Σ’ αυτή τη φάση συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, με σύνεση και αποφασιστικότητα, για να υπερασπιστούμε την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία στον μεγάλο αγώνα που δίνουμε.»

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com