Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων,στην Κορινθο,κοβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

ΓΙΟΡΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ

Με πνεύμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει Γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2017, τη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30.

Στη Γιορτή θα παρουσιασθούν και θα βραβευθούν οι εθελοντές Χορηγοί, που συμβάλλουν σημαντικά με τις προσφορές τους στη λειτουργία των Δομών, ενώ Θα ακολουθήσει Bazaar ανταλλαγής τροφίμων, ρούχων, παπουτσιών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου.

Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο των Κοινωνικών Δομών για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας που δημιούργησε ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, με έδρα τη Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου, Δημοτικό Διαμέρισμα Περιγιαλίου (Κροκιδά 62).

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης προσκαλούν τις ωφελούμενες οικογένειες των Δομών και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη Γιορτή και να μοιρασθούν στιγμές χαράς, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας.

Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2017

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com