Ανακοινωση Ιερας Μητροπολης Κορινθου για τις δωροεπιταγές του Επιμελητηριου

Ανακοινωση Ιερας Μητροπολης Κορινθου:

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας δια του Προέδρου του κ. Βασιλείου Νανόπουλου προσετέθη στην μεγάλη χορεία θεσμών & ιδιωτών, που από τις εορτές των Χριστουγέννων & μετά, κυριολεκτικά συμπορεύθηκαν με την Ι. Μητρόπολή μας στην προσπάθεια της για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των αναξιοπαθούντων Κορινθίων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νανόπουλος παρέδωσε ιδιοχείρως, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ε.έ., στον ταμία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεώς μας π. Κυριάκο Σκλία, το συνολικό ποσόν των 300 ευρώ, σε 6 διατακτικές δωροεπιταγές των Supermarket «Κρητικός», των 50 ευρώ εκάστη, ώστε να αξιοποιηθούν σύμφωνα με τις μεγάλες ανάγκες των φιλανθρωπικών δομών μας.

Όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος σημασία δεν έχει τόσο το ποσόν ή η συχνότητα της προσφοράς του κάθε ενός από εμάς όσο η συστράτευση όλων μας στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσουμε, όσο περισσότερο μπορούμε, αυτούς που έχουν την ανάγκη μας. Η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου εύχεται και προσεύχεται να πολλαπλασιαστούν οι αλληλέγγυοι Χριστιανοί σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπερκαλύψουν, ει δυνατόν, τους έχοντας ανάγκη συνανθρώπους μας.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com