Ραψωματιώτης προς Kavos News: «Χαίρομαι να με παρακολουθείς και να με κρίνεις»

Απαντηση επιχειρηματια Δημητρη Ραψωματιωτη σε site :

Αγαπητέ φίλε,

Κατ’ αρχάς θέλω να σ’ ευχαριστήσω για την προσωπική σου άποψη (εδώ) σχετικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου την οποία και σέβομαι ιδιαίτερα. Προφανώς θα έχεις τις δικές σου πληροφορίες για να θεωρείς κάποιους διεκδικητές της Προεδρίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας «λαγούς» … Ωστόσο, γνωρίζοντας τη δύναμη, την αξία και κυρίως τον συμβολισμό της εικόνας …. σ’ ευχαριστώ  που με διαχωρίζεις από τους «λαγούς» και βάζεις τη φωτογραφία μου δίπλα απ’ τον απερχόμενο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου … Σε αυτό το σημείο προβληματίζομαι λίγο η αλήθεια είναι με τη χρήση του «αουτσάιντερ».

Όμως για εμένα, δεν έχει αξία από που ξεκινάει κανείς, αλλά που καταλήγει… Πολλές φορές μέχρι τώρα στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή, ξεκίνησα από χαμηλά, μόνος μου, με μόνη στήριξη την οικογένειά μου, και κατάφερα να δημιουργήσω ομάδα, συσχετισμούς και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και πρωτοποριακό.

Χαίρομαι να με παρακολουθείς, να με κρίνεις, και γιατί όχι, εκτιμώ το να λες δημόσια τις όποιες πιθανές κινήσεις μου, σωστές ή λανθασμένες κατά τη γνώμη σου.

Φυσικά δε γνωρίζεις ποιος είναι ο σχεδιασμός μου, οι θέσεις μου και η στρατηγική που επιθυμώ ν’ αναπτύξω, έτσι ώστε να καταλήξω ως ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος και ει δυνατόν, αποδεκτός απ’ όλους τους επιχειρηματίες της Κορινθίας.

Σταδιακά και προγραμματισμένα θα έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να παρουσιάσουμε και το όραμα και τη δυναμική μας, διαφωνώντας ή συμφωνώντας κατά περίπτωση, καταλήγοντας όμως στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση

Ραψωματιώτης  Δημήτρης

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com