Νεος Προεδρος Δημοτικου συμβουλιου στον Δ.Βελου Βοχας ο Μηχαλης Σδραλης

Ο Μιχάλης Σδράλης νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου Βόχας

Οι Αντιδήμαρχοι που όρισε ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος και οι αρμοδιότητές τους.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Μιχάλης Σδράλης εξελέγη νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου Βόχας μετά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου.

Από την ίδια διαδικασία Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο προτεινόμενος από την μείζονα αντιπολίτευση Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Μανάβης και γραμματέας ο επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας Δημήτρης Γκατζογιάννης.

Οι Αντιδήμαρχοι

Στο μεταξύ στον ορισμό νέων αντιδημάρχων, με αντιμισθία και χωρίς προχώρησε ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ορίζοντας την θητεία τους μέχρι και 31 Αυγούστου 2019. Ο Δήμαρχος διατηρεί στην θέση του αντιδημάρχου τον Βασίλη Τρωγάδη, ο οποίος θα εξακολουθεί να έχει στην αρμοδιότητά του τις Διευθύνσεις Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Διατηρεί επίσης στην θέση της αντιδημάρχου και την Μαρία Καλλίρη, η οποία θα εξακολουθεί να έχει την εποπτεία του αυτοτελούς γραφείου κοινωνικής προστασίας, παιδείας, πολιτισμού & αθλητισμού καθώς και τα γραφεία γεωργικής ανάπτυξης & κτηνοτροφίας & αλιείας.

Νέος Αντιδήμαρχος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπεκιάρης (χωρίς αντιμισθία), ο οποίος θα έχει την εποπτεία των τμημάτων μελετών και επίβλεψης τεχνικών έργων, καθώς και θέματα ύδρευσης, άρδευσης, συντήρησης έργων, περιβάλλοντος, πρασίνου κ.λπ. Ο κ. Μπεκιάρης θα αναπληρώνει ακόμα τον Δήμαρχο, όταν αυτός θα απουσιάζει εκτός έδρας.

Επίσης νέος Αντιδήμαρχος (χωρίς αντιμισθία) αναλαμβάνει και ο Δημήτρης Τριανταφύλλου, με αρμοδιότητα τα τμήματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος διατηρεί τον Κώστα Τριανταφύλλου εντεταλμένο σύμβουλο (χωρίς αμοιβή) ο οποίος θα έχει τον συντονισμό του γραφείου ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Τέλος, όσον αφορά το ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ» του Δήμου Βέλου Βόχας Πρόεδρός του παραμένει ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Σιάχος.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com