“Δήμος Ναυπλιέων: Τιμώμενος Δήμος στην Helexpo Greek Travel Show 2017”

Ο Δήμος Ναυπλιέων ως ένας Δήμος με ιδιαίτερα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά βρίσκεται σήμερα με μια ακόμα σημαντική διάκριση και αναγνώριση , αφού επιλέχθηκε ως τιμώμενος στην πρώτη έκθεση “Greek Travel Show 2017 ” που διοργανώνεται από ΔΕΘ – HELEXPO ,από 19 έως 21 Μαΐου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο “Helexpo Maroussi”.
Για 1η φορά στην Ελλάδα δημιουργείται μια έκθεση τουριστικής εμπειρίας.
Η έκθεση “Greek Travel Show 2017 ” θα παρουσιάζει προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα. 

Η επιλογή του Δημου Ναυπλιέων ως “τιμώμενου Δήμου ” είναι ” καρπός ” όλων των ενεργειών τόσο της δημοτικής αρχής όσο και όλων εκείνων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού στον Δήμο. 
Αναφερόμενος στην τιμητική αυτή διάκριση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων δήλωσε: ” Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το Ναύπλιο επιλέγεται ως τιμώμενος Δήμος σε μια έκθεση που για πρώτη φορά ανοίγει τα φτερά της στην τουριστική προβολή .Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που καταβάλουμε όλοι , Δήμος και επιχειρηματίες στον τουρισμό , για την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες μας.
Εύχομαι η έκθεση τουριστικής εμπειρίας να γνωρίσει επιτυχία και να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη “

DSC_0194

 

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από Παρασκευή – Κυριακή και από 10:00 – 20:00με δωρεάν είσοδο για όλους.
Ο Δήμος Ναυπλιέων ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα και ο στόχος για μια μοναδική θέση στο χάρτη της Ελλάδας και όχι μόνο είναι πιο κοντινός από ποτέ ,όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com