Ο καταξιωμενος οινοποιος Χρήστος Μπαραφάκας απο τη Νεμεα υποψηφιος συμβουλος στο Επιμελητηριο με τον Σωτηρη Μουρικη

Ο Χρήστος Μπαραφάκας [Υπ.με τον Σωτηρη Μουρικη] γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1977.

 Είναι μόνιμος κάτοικος Νεμέας με πτυχίο της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής (ΤΕΛ) με κατεύθυνση Γεωπονίας και ασχολείται με την αμπελουργία από τα παιδικά του χρονιά. Το 2002 αναλαμβάνει και εξελίσσει το οικογενειακό οινοποιείο σε μια σύγχρονη μονάδα, έχοντας στόχο να αναδείξει την τοπική ποικιλία Αγιωργίτικο.

Έχει λάβει μεγάλες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τις ετικέτες που αναδεικνύουν τη περιοχή της Νεμέας της κορινθιακής γης .
Η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν για είναι πρώτη φορά .
Οι Νεμεάτες πολίτες τον τίμησαν το 2014 εκλέγοντάς τον ως Πρόεδρο  Δημοτικής Κοινότητας Νεμέας και το 2015 εκλέγεται στο Δ.Σ του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας (Σ.Ο.Ν). Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη της Κορινθίας και ο πλούτος που παράγει.

Εκτιμώντας ότι σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να προασπίζει τα συμφέροντα των επαγγελματιών και το γεγονός πως πολλοί επαγγελματίες της περιοχής δεν είναι ενημερωμένοι για τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου, το οποίο τελικά πρέπει επιτέλους να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τη στήριξη όλου του επαγγελματικού κόσμου κατεβαίνει ως υποψήφιος σύμβουλος Επιμελητηρίου πλάι στον Σωτήρη Μουρίκη .

Είναι υποψήφιος στο Τμήμα Μεταποίησης

23476454_1481050678650756_964972310_n

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com