Όλοι οι επιλαχόντες εντάσσονται στο Πρόγραμμα των Νέων Αγροτών – 300 εκ. ευρώ για 16.000 νέους αγρότες

 Μεταξυ των αλλων στο Περιφερειακο συνεδριο Κεντρικης Μακεδονιας…

Όλοι οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει φάκελο και πληρούν τους όρους θα ενταχθούν στο Μέτρο των Νέων Αγροτών ανήγγειλε από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Προκειμένου να γίνει η ένταξη όλων των ενδιαφερόμενων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προωθεί για έγκριση στην Ε.Ε. τροποποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης. Όπως τόνισε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου κατά τη δική του τοποθέτηση, αυξάνονται οι πόροι του Μέτρου των Νέων Γεωργών για να καλυφθεί το σύνολο των επιλαχόντων της 1ης Πρόσκλησης καθώς και των υποψηφίων της 2ης Πρόσκλησης.

Η Κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο ανταποκρίνεται ουσιαστικά και έμπρακτα στο έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε εξαντλώντας κάθε χρηματοδοτικό μέσο στήριξης των νέων ανθρώπων που εγκαθίστανται στην ελληνική περιφέρεια και απασχολούνται για πρώτη φορά στον πρωτογενή τομέα.

Εκτιμάται ότι πάνω από 300 εκ. € θα διατεθούν συνολικά για τις δύο προκηρύξεις του Μέτρου ώστε να εγκριθούν όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους και που υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε 16.000 νέους.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com