Νέες υποψηφιότητες με τον Πελοπίδα Καλλίρη

Υποψηφιότητα και Δήλωση Σοφίας Σκούρτη

Επενδύουμε στη νέα γενιά με συνοδοιπόρους μας άξιους εκπροσώπους της.
Άλλη μια συντοπίτισσά μας, μόλις 24 ετών, καταγόμενη από τον Κουταλά, συμμετέχει με τις γνώσεις, το μεράκι, τη δύναμη και το πείσμα της νέας γενιάς στην προσπάθειά μας για να κάνουμε πράξη την εξέλιξη του τόπου μας.
Γιατί η νέα γενιά είναι η εξέλιξη του τόπου μας.

Η Σοφία Σκούρτη είναι κόρη του Γεώργιου και της Αμαλίας Σκούρτη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, με διαρκή επιμόρφωση πάνω στην Εκπαίδευση και Συμβουλευτική Παιδιών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες.

Εργάζεται στην Κόρινθο. «Δε θα μπορούσα να αρνηθώ την τιμητική πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και υποψ. Δημάρχου Κορινθίων, κ. Πελοπίδα Καλλίρη, να συμμετάσχω στην ειλικρινή προσπάθειά του για αυτό το οποίο πρέπει να είναι το ζητούμενο για τον τόπο μας.

Η εξέλιξη. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με υπερπροσπάθεια και υπερβάσεις, όπως ακριβώς πορεύεται ο κ. Καλλίρης μέχρι σήμερα.
Η νέα γενιά που έμαθε και συνήθισε να δίνει μάχη για όσα θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, γνωρίζω ότι αποτελεί προτεραιότητά του.
Το αποδεικνύει σε κάθε συζήτησή και σχεδιασμό της ομάδας μας καθημερινά. Με σεβασμό και πίστη στη νέα γενιά.

Μαζί με τους συνοδοιπόρους μας και τα εφόδια που ο καθένας μας διαθέτει, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον τόπο μας, θα αγωνιστούμε για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.»

 

Δήλωση Γιάννη Σεννή

«Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει τους ελεύθερους επαγγελματίες που πασχίσαμε και καταφέραμε να επιβιώσουμε κατά την πολυετή οικονομική κρίση που περνάει ακόμα η χώρα μας, είναι η επιμονή και η αγωνιστικότητα.
Τα σοβαρά ζητήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, δεν είναι ωστόσο ικανά να με αποτρέψουν απ’ το να κάνω αυτό που θεωρώ αυτονόητο για τον τόπο μου.
Να συμμετάσχω με την ίδια επιμονή και αγωνιστικότητα που εργάζομαι, για την εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων.
Διότι ήρθε η ώρα για την υπέρβαση και την πραγματική πρόοδο σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας.
Και μόνο με υπερπροσπάθεια, ρεαλισμό, ειλικρίνεια και όραμα μπορεί αυτή να είναι εφικτή.
Σε αυτό τον αγώνα, εμπιστεύομαι ως επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας και υποψ. Δήμαρχο Κορινθίων, Πελοπίδα Καλλίρη, και είμαι βέβαιος ότι η εκλογή της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ στη διοίκηση του Δήμου, θα είναι η αρχή της πραγματικής πορείας εξέλιξης του τόπου μας».

Γιάννης Σεννής.
Ελεύθερος Επαγγελματίας.
Ο Γιάννης Σεννής γεννήθηκε το 1970 και κατάγεται από την Αρχαία Κόρινθο. Με τη σύζυγό του, Πηνελόπη Κωνσταντίνου και τα δύο παιδιά τους, ζουν στην Κόρινθο. Για 30 και πλέον χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορίνθου, ενώ σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Τενέας.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com