Ο καταξιωμενος επιχειρηματιας Σωτηρης Μουρικης υποψηφιος με τον Παναγιωτη Νικα.

Οπως ειχε γραψει πρωτο το Korinthiatv.gr,πριν απο αρκετες ημερες,ο γνωστος επιχειρηματιας & στελεχος της Ν.Δ. Σωτηρης Μουρικης ανακοινωθηκε ως υποψηφιος Περιφερειακος με τον Παν.Νικα!

Η γραπτη δηλωση του κου Μουρικη:

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Κορινθίας της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, σηματοδοτεί την βασική θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για μία νέα αναπτυξιακή και ελπιδοφόρα πορεία της Πελοποννήσου, με σχέδιο, γνώση, πείρα αλλά πάνω από όλα με διάθεση, πρόθεση και αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση.

Η ανάπτυξη της Πελοποννήσου, δεν είναι αφηρημένη έννοια, αλλά η πρώτη προϋπόθεση για την δημιουργία υποδομών, που θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία, θέσεις εργασίας και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

19-04-15_104848_MOYRIKIS_SOTIRIS_NIKAS

Για την παράταξη “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”, είναι μονόδρομος ο επανασχεδιασμός του αναπτυξιακού μοντέλου της περιφέρειας και η άμεση εκκίνηση των πρωτοβουλιών, που θα φέρουν στο προσκήνιο, την αναγκαιότητα, βιώσιμων έργων υποδομών την χρηματοδότηση και την εκτέλεση τους, για να ανακάμψει επιτέλους η τοπική μας οικονομία.

Απαιτούνται νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, πλατφόρμες ιδεών, εφαρμογή της καινοτομίας, να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις, να αλλάξουμε νοοτροπίες και να στηρίξουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα, μα πάνω απ’ όλα απαιτούνται οι κατάλληλοι άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν την νέα αναπτυξιακή πολιτική της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σωτήρης Μουρίκης

 

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com