Με επιτυχια η πρωτη,κεντρικη ομιλια του Βαγγελη Χουσελα στο Κιατο

Ανακοινωση γραφειου τυπου υποψηφιου Δημαρχου Σικυωνιων Βαγγελη Χουσελα:

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη κεντρική ομιλία στο Κιάτο του συνδυασμού «Δήμος» του Βαγγέλη Χουσελά – ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη το βράδυ 8.30 στην γνωστή αίθουσα ομιλιών των αδελφών Μάλλιου στο Κιάτο πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του συνδυασμού μας.

Η συμμετοχή του κόσμου , ο παλμός του και ο διάλογος που έγινε μετά την ομιλία του επικεφαλής Βαγγέλη Χουσελά δηλώνουν μια άλλη φιλοσοφία και προσέγγιση για την τοπική αυτοδιοίκηση.

-Σε μια γεμάτη αίθουσα με μια ομιλία σταθμό για την αυτοδιοίκηση ο Βαγγέλης Χουσελάς ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού , την αυριανή ημέρα για τον Δήμο και τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η σημερινή δημοτική αρχή.

Τόνισε ότι ο κοινωνικός χαρακτήρας του Δήμου αποδομείτε και συρρικνώνεται μεθοδικά βάσει των μεσοπρόθεσμων ρυθμίσεων που ισχύουν

Το οργανωμένο κράτος δικαίου αντικαθίσταται συνεχώς από τα συσσίτια και τα εισοδήματα φτώχειας. Ο Δημόσιος χαρακτήρας του Δήμου περιορίζεται και οι πόροι του συρρικνώνονται. Το αυριανό μοντέλο της Τ.Α. θα είναι αυτό των ανταποδοτικών , θα βάζεις νέα δημοτικά τέλη θα εισπράττεις εάν εισπράττεις και έτσι μόνο θα έχεις έσοδα.

Στην συνέχεια μίλησε για την εγκατάλειψη των πρώην κοινοτήτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια και παραγωγή με κυριότερο αυτό της άρδευσης που το θεωρεί ως ντροπή εν έτη 2019 να μην μπορούμε να το λύσουμε ενώ έχουμε τις απαιτούμενες ποσότητες νερών.

Μίλησε για την αδυναμία μας να μην μπορούμε σαν Δήμος να αναδείξουμε το φυσικό κάλλος και την τεράστια πολιτιστική μας κληρονομιά.

Δεσμεύτηκε ως αυριανή Δημοτική αρχή να συμβάλει στην αξιοποίηση των τοπικών πόρων προς όφελος και για λογαριασμό των ίδιων των τοπικών πρώην κοινοτήτων.

Δεσμεύτηκε πως ο Δήμος μας θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος για την προστασία των δημόσιων αγαθών και κοινωνική ασπίδα για τους πολίτες.

Ανέλυσε με μεγάλη ακρίβεια και πιστότητα πως στόχος του συνδυασμού μας είναι και θα παραμείνει η συμμετοχή των πολιτών. Θέλουμε τον πολίτη να έχει άμεση συμμετοχή στις αποφάσεις αλλά και στον έλεγχο της δημοτικής αρχής.

Στο άκουσμα όλων αυτών των προτάσεων ο κόσμος συνηγορούσε με το ζεστό χειροκρότημά του…


3(1)
Στο τέλος της ομιλίας κανείς μας δεν περίμενε την τόσο μεγάλη συμμετοχή του κόσμου να μιλήσει , να ρωτήσει , να τοποθετηθεί πάνω στα προβλήματα του δήμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου εκ μέρους του κ. Βαγγέλη Χουσελά.

2(1)

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com