Ο Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρ. Δήμαςστην ετήσια συνάντηση των startup εταιρειών του «egg»

Στην ετήσια συνάντηση των startup εταιρειών του προγράμματος Egg – enter•grow•go βρέθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας.
unnamed (2)
Ο κ. Δήμας ξεναγήθηκε στους χώρους που φιλοξενούνται καινοτόμες επιχειρήσεις και συνομίλησε με αρκετούς από τους δημιουργούς τους, που του παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Με αφορμή την επίσκεψη, σημείωσε χαρακτηριστικά:

Επισκέφθηκα για πρώτη φορά το egg – enter grow go ως νέος βουλευτής το 2013 και είχα τη χαρά σήμερα -έξι χρόνια μετά- ως Υφυπουργός, να βρεθώ στην Ετήσια Συνάντηση Εταιρειών που συμμετέχουν στον 7ο Κύκλο του. Είναι πολύ ενθαρρυντικό, να βλέπει κανείς μια τέτοια προσπάθεια να συνεχίζεται και ταυτόχρονα πολύ ελπιδοφόρο να συναντά τόσους δημιουργικούς ανθρώπους να παλεύουν να εξελίξουν τις ιδέες τους σε καινοτομία.

unnamed (1)

«Οι ιδέες πρέπει να μεγαλώνουν εκεί που μεγάλωσαν αυτοί που τις έχουν. Στην Ελλάδα», διάβασα σε κάποιο σημείο του κτιρίου και μου άρεσε. Γι’ αυτό ακριβώς δουλεύουμε στο Υπουργείο. Όχι για να μπλεχτούμε στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν, αλλά για να κάνουμε τη χώρα μας περισσότερο φιλική στην καινοτομία και την τεχνολογική εξέλιξη.

unnamed

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και εν γένει για την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη χώρα.

1-new-mikro-logo-_flag-3-1

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com