Συνάντηση εργασίας με την υπουργό πολιτισμού με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είχε η Aντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό Αθήνα Κόρκα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΕΙΧΕ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ!

Συνάντηση εργασίας με την υπουργό πολιτισμού με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη είχε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθήνα Κόρκα, στο πλαίσιο επίσκεψης της υπουργού στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα Κόρκα δήλωσε:

«Υποδεχθήκαμε την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στην Τρίπολη όπου είχαμε μια εξαιρετική συνάντηση εργασίας για την πορεία των έργων πολιτισμού. Συζητήσαμε επίσης την ένταξη νέων έργων είτε μέσω των πρόσφατων προκλήσεων ΕΣΠΑ της περιφέρειας Πελοποννήσου είτε μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων είτε μέσω ίδιων πόρων της περιφέρειας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης η υπουργός και ο περιφερειάρχης υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης επισκευής του κάστρου Κορώνης στη Μεσσηνία.
Συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία με την υπουργό και την ηγεσία του υπουργείου για την πρόοδο και ωριμότητα των έργων και των μελετών τους.»

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com