Βερουτης-Λακωνια:Εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται τα Κέντρα Υγείας του Νομού μας,συντηρείται το Εθνικό και Επαρχιακό μας οδικό δίκτυο

Θ.Βερουτης:

Εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται τα Κέντρα Υγείας του Νομού μας, συντηρείται το Εθνικό και Επαρχιακό μας οδικό δίκτυο. Συγκεκριμένα :
Τρεις συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 591.000,00 € για την υλοποίηση έργων εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας Βλαχιώτη, Γυθείου και Νεάπολης, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, σήμερα στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας.

Επίσης ακόμα τρεις συμβάσεις για τα έργα οδικών υποδομών:
«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ» , προϋπολογισμού 1.200.000,00€
«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 16 ΕΠ. ΟΔΟΥ ΠΕΤΡΙΝΑ – ΜΕΛΙΤΙΝΗ – ΑΡΝΑ, ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 17 ΕΠ. ΟΔΟΥ ΧΑΝΙΑ ΚΟΥΤΟΥΜΟΥΣ (ΑΙΓΙΕΣ) – ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 18 ΕΠ. ΟΔΟΥ ΓΥΘΕΙΟ – ΠΛΑΤΑΝΟΣ – ΚΟΝΑΚΙΑ – ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 20 ΕΠ. ΟΔΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑΣ – ΜΥΡΣΙΝΗ», προϋπολογισμού 600.000,00 € και
«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΔΟΥ 27 ΣΚΑΛΑ-ΓΕΡΑΚΙ-ΒΑΜΒΑΚΟΥ-ΜΕΣΩ ΓΡΑΜΜΟΥΣΗΣ, ΒΡΟΝΤΑΜΑ, ΖΑΡΑΦΩΝΑΣ, ΑΓΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙΝΩΝ» Προϋπολογισμού 400.000,00 €.
‼️
Έργα για τους πολίτες της Λακωνίας συνολικού προϋπολογισμού 2.791.000,00€.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com