Φώτης Σεργουλόπουλος: “Οι ομοφυλόφιλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε παιδιά ανά πάσα στιγμή” (BINTEO)

 

Αποστομοτικός\“Από πού κι ως πού έχει γνώμη ο άλλος για εμένα;”

Καλεσμένος στην γνωστή εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους 2 μήνες στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, τα οποία ακόμα δεν είναι διαφανή και ξεκάθαρα στην Ελλάδα:

Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες είναι γόνιμοι»

«Είμαστε γόνιμοι και έχουμε δικαίωμα να κάνουμε παιδιά ανά πάσα στιγμή θέλουμε. Δεν μας το απαγορεύει κανένας. Δεν είναι το θέμα να υιοθετήσουμε παιδί μόνο. Αν ο βιολογικός πατέρας ή αυτός που έχει κάνει την ατομική υιοθεσία πεθάνει, το παιδί χάνει όλη του την οικογένεια. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να επιτρέψει στα παιδιά να ζήσουν με την οικογένεια που έχουν επιλέξει. Το τι θα πει ο διπλανός, ο απέναντι… Από πού κι ως πού έχει γνώμη ο άλλος για εμένα;»

«Πιστεύω όταν γίνεσαι γονιός κάνεις μια προβολή του εαυτού σου. Θυμάσαι αυτά που είχες κάνει εσύ. Θυμάμαι τη δική μου εφηβεία. Ήμουν μούγκα, κάτω το κεφάλι, μηδέν. Ήξερα ότι αυτό το σιωπηλό τους σπάει τα νεύρα»

«Δεν είναι δύσκολο, είναι πολύ εύκολο να είσαι γονιός, δε βρίσκω κάποια δυσκολία. Δε χρειάζεται να πας σε σχολείο. Δε ξέρω αν φταίει που το παιδί μου είναι μικρό, αν εγώ είμαι καλός γονιός ή αν το παιδί μου είναι πολύ εύκολο αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο. Δε χρειάζεται να μάθεις, μπορείς να παίρνεις συμβουλές αλλά δεν είναι δύσκολο, είναι απλό πράγμα».

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com