Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησε διανομή τροφίμων σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (πρτ) Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησε Διανομή Τροφίμων σε ασθενείς οικονομικά οικογένειες την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στις 11.00 π.μ – 01.00 μμ . Η συμμετοχή ηταν μεγάλη και δόθηκαν στους διακιούχουςπερισσότερες από 40 τσάντες με τρόφιμα.
Αναφορικά με την δράση ο Πρόεδρος κος Σίμος Σοφός τόνισε τα εξής :
“Η παράδοση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ε.Ε.Σ παρουσία του Προέδρου της γραμματέας και της ταμίας. Οι δικαιούχοι είχαν ειδοποιηθεί απο τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με την τηρούμενη λίστα τους παραδώσαμε τρόφιμα, σοκολάτες, γάλατα και αποενα κοτόπουλο. Παρόντες ήταν για άλλη μια φορά οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ που συνέδραμαν στο κοινωφελές μας έργο.

Ο Ε.Ε.Σ Αγίων Θεοδώρων παρά τις δύσκολες λόγω της Πανδημίας συνθήκες, είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κοινωνικές κοινωφελείς εκδηλώσεις. Συμμετάσχει ενεργά στην διεξαγωγή των RapidTest σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, καθώς και όπου παραστεί ανάγκη. Στο άμεσο μέλλον έχουμε προγραμματίσει αρκετές δράσεις με σκοπό την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας.
Το Δ.Σ εύχεται ολόψυχα υγεία και ευημερία σε όλους.
Καλή Ανάσταση“

*ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ KORINTHIATV ΣΥΝΧΑΙΡΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΙΜΟ ΣΟΦΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com