ΚΟΡΙΝΘΟΣ\Το Αμόνι αλλάζει όψη! Ξεκίνησαν σήμερα οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

Πράξη γίνονται από σήμερα οι δεσμεύσεις του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου για το Αμόνι της Δ.Ε Σολυγείας, μια περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς στην οποίαν ο δήμος δεν είχε μέχρι πρότινος δικαίωμα παρέμβαση εξαιτίας του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Πλέον το καθεστώς άλλαξε, αλλάζει και η φυσιογνωμία.
Ένα πλέγμα παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής,, για την ασφάλεια έλευσης και διαμονής, για την καθημερινότητα των κατοίκων, για την ανάδειξη και προβολή έχουν ήδη σχεδιαστεί και υλοποιούνται.

ΑΜΟΝΙ 6

Σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά και του Προέδρου Γρηγόρη Ρωτίδη ξεκίνησε η αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου με ρίψη πίσσας σε όσα σημεία είναι απαραίτητο. Το έργο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες,

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σχέδιο που αφορά στο Αμόνι συνολικά, την καθαριότητα, την πυρασφάλεια, τις παιδικές χαρές, τις υποδομές κυρίως του οδικού δικτύου που οδηγούν τόσο στο Αμόνι όσο και στο μοναδικής ομορφιάς Καλογερολίμανο, το δίκτυο ΚαλογερολίμανοΜπίστη – Σοφικό θ αποκατασταθεί πλήρως, και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση τους.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com