Στις εγκαταστάσεις της Pfizer στη Θεσσαλονίκη ο Χρίστος Δήμας

Τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer
στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε σήμερα
ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας,
όπου τον υποδέχτηκε ο επικεφαλής του Κέντρου Nico Gariboldi
και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Αντώνης Φουστέρης.

21-07-03_03302_DIMAS_PFIZER
Ο κ. Δήμας, ξεναγήθηκε στους χώρους όπου αναπτύσσονται καινοτόμες ψηφιακές και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις, με επιστημονική προσέγγιση, που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.
Η εταιρεία απασχολεί ήδη πάνω από 200 εργαζόμενους και συμβάλλει καθοριστικά στο να εργαστούν οι Έλληνες επιστήμονες στην πατρίδα τους, σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον.
Σύντομα αναμένεται να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις, πράγμα που σημαίνει πως θα παραχθούν επιπλέον νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Η επένδυση της Pfizer δημιουργεί μια σταθερή βάση πάνω στην οποία οικοδομείται και αναδύεται ένα οικοσύστημα καινοτομίας συνολικά για την Βόρεια Ελλάδα και εξελίσσει την Θεσσαλονίκη σε κόμβο καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Χρίστος Δήμας επεσήμανε πως:

Σήμερα είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις
του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.Ξεναγήθηκα στους χώρους όπου αναπτύσσονται καινοτόμες ψηφιακές
και σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις, με επιστημονική προσέγγιση, που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.

Η εταιρεία απασχολεί ήδη πάνω από 200 εργαζόμενους και συμβάλλει καθοριστικά στο να εργαστούν οι Έλληνες επιστήμονες στην πατρίδα τους, σε ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον. Σύντομα αναμένεται να επεκταθούν οι εγκαταστάσεις, πράγμα που σημαίνει
πως θα παραχθούν επιπλέον νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Η επένδυση της Pfizer δημιουργεί μια σταθερή βάση πάνω στην οποία οικοδομείται και αναδύεται ένα οικοσύστημα καινοτομίας συνολικά για την Βόρεια Ελλάδα και εξελίσσει την Θεσσαλονίκη σε κόμβο καινοτομίας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η Ελλάδα διαθέτει σπουδαίο ερευνητικό και επιστημονικό ταλέντο που έχει την ικανότητα να προσελκύει το ενδιαφέρον από εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας προκειμένου να επενδύσουν στην πατρίδα μας.
Ευχαριστώ παρά πολύ για την ξενάγηση τον επικεφαλής του Κέντρου Nico Gariboldi, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Αντώνη Φουστέρη, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας τους.

korinthiatv

WWW.KORINTHIATV.GR ΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SuperWebTricks Loading...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com